Over ons

De organisatie doet er alles aan om het evenement succesvol te laten verlopen en er twee onvergetelijke dagen van te maken. De hele invulling van het programma wordt van a tot z en met zorg samengesteld, zodat de verhouding tussen entertainment en ondernemen optimaal is. Daarnaast zet de organisatie zich ook in om de variatie en relevantie van de deelnemende bedrijven uit verschillende branches te waarborgen.

De organisatie & comité van aanbevelingen

Wij zijn een organisatie die het aandurft het onderste uit de kan te halen om zo een succesvol evenement te organiseren. "Wij zijn niet bang om net even wat extra aandacht te besteden aan onze beurzen en connecties." Samen met een team van ervaren ondernemers, die allemaal werkzaam zijn binnen verschillende branches, bundelen we onze krachten om zo tot verschillende inzichten en resultaten te komen.

Het comité van aanbevelingen van New People’s Business 2024 bestaat uit ondernemers die zich onderscheiden in hun vakgebied. Zij zijn allemaal zeer goed ingevoerd in de Havenstad Rotterdam waar New People’s Business voor staat. Samen promoten zij de beurs, dragen nieuwe ideeën aan en zetten zich in om de beurs naar een hoger niveau te brengen. Het comité biedt volop ideeën, inspiratie en waardevolle contacten. 

Jan de Klerk

Directeur Beurzen

Dare Events B.V.

Manon Hofstra

Directeur

Dare Events B.V.

Gert Abma

Voorzitter

Daamen & van Suis Accountants & Belastingadviseurs

Eric Spreij

Vicevoorzitter

Van den Herik & Verhulst NV Advocaten