Bezoekers

Het tweedaagse event New People‘s Business geeft de bezoeker de gelegenheid samenwerkingen aan te gaan en ideeën met elkaar uit te wisselen voor het nieuwe jaar. Tijdens het netwerkevenement zult u als bezoeker vele innovatieve ontwikkelingen ontdekken en kennis maken met een grote verscheidenheid aan toonaangevende organisaties, die wellicht binnen uw vakgebied van toepassing zijn. Van culinaire hapjes tot tentoonstellingen van nieuwe producten - dit veelzijdige evenement wordt gegarandeerd een dag om niet te vergeten!

Ticketverkoop

Bent u geen exposant of partner op uitnodiging, maar bent u wel geïnteresseerd in een bezoek aan New People's Business 2024? Dan heeft u de optie om een ticket te kopen. Meer informatie hierover volgt snel. Houd deze pagina in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aanmelden nieuwsbrief

De organisatie

Het niveau en de kwaliteit van het evenement worden gewaarborgd door een team van ervaren ondernemers. Zij zorgen ervoor dat het evenement een groot succes zal worden. Zo zal er een groot aantal toonaangevende organisaties aanwezig zijn die werkzaam zijn in verschillende branches. Daarnaast hebben zij er ook dit jaar weer voor gezorgd dat het programma vol variatie zit.

BEKIJK ONZE LEDEN