« Exposantenlijst

The Dare Company

Wij zijn The Dare Company, een marketing & communicatiebureau in hartje Rotterdam. Met onze expertise in marketingstrategie, online marketing, video marketing, communicatie, content, grafisch- en (web)design kunnen wij je helpen met het behalen van je doelen voor jouw organisatie.

Waarom wij Deelnemen aan New People's Business

We willen met The Dare Company vooral met onze bestaande relaties op een leuke en informele het nieuwe jaar inluiden. Daarnaast is het voor ons ook een mooi moment om nieuwe contacten te leggen met bedrijven en The Dare Company op een goede manier te presenteren. 

Wat wij verwachten van New People's Business

We willen het nieuwe jaar goed en fris beginnen met een aantal nieuwe relaties. We hopen door middel van New Peoples Business uiteindelijk nieuwe opdrachten te verwerven onder onze bestaande relaties en nieuwe prospects. Daarnaast willen er achter komen wat er speelt binnen onze doelgroep. Waar hebben zij behoefte aan en hoe kunnen wij hier in voorzien?

We hopen zoveel mogelijk bestaande relaties te mogen verwelkomen op onze stand om zo samen te toasten op het nieuwe jaar. 

  • Branche
  • Marketing & Communicatie
  • Standnummer
  • n.n.b.

Contactgegevens

Standhouders

Manon Hofstra

Camiel Oosterwaal