De beurs

New People’s Business 2021 wordt gehouden woensdag 14 en donderdag 15 april in het nostalgische gebouw van de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

De eerste dag van New People Business 2021 organiseert de organisatie een forumdiscussie met als thema 'Hoe gaan wij in de toekomst om met de corona crisis?’. Bekende bankdirecteuren en grote Rotterdamse accountantskantoren zullen aan deze discussie deelnemen onder leiding van onze dagvoorzitter Fred Balvert, directeur van het Erasmus MC Congresbureau.

Tot slot zorgen wij voor een uitgekiend uitnodigingsbeleid, zodat de juiste bezoekers het netwerkgala bezoeken.

New People's Business 2021 is de place to be!

de exposanten

Onder andere automotive, accountants & belastingadviseurs, bankwezen, gemeente, ICT, ingenieurs, makelaars, reclamebureaus, scheepvaartbedrijven, verenigingen, uitzendbureaus en meer zullen zich presenteren. Kortom, bedrijven die de havenstad uit Groot Rotterdam een warm hart toe dragen.

DE BEZOEKERS

De bezoekers zijn erg divers en precies dát is de kracht van New People’s Business. Voor ieder is er de gelegenheid samenwerkingen aan te gaan en innovatieve ideeën met elkaar uit te wisselen voor het nieuwe jaar. Dit alles onder het genot van een glas bubbels en culinaire hoogstandjes, een zakelijk maar tegelijkertijd toch feestelijk evenement. 

de van nelle fabriek

New Peoples Business zal georganiseerd worden in het nostaligische gebouw de Van Nelle Fabriek. De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk, maar vooral een inspirerende ontmoetingsplek voor ondernemend groot Rotterdam.