De beurs

New People’s Business 2022 wordt in januari gehouden in het nostalgische gebouw van de Van Nelle Fabriek Rotterdam, waar men proost op een nieuw succesvol businessjaar.

de exposanten

Onder andere automotive, accountants & belastingadviseurs, bankwezen, gemeente, ICT, ingenieurs, makelaars, reclamebureaus, scheepvaartbedrijven, verenigingen, uitzendbureaus en meer zullen zich presenteren. Kortom, bedrijven die de havenstad uit Groot Rotterdam een warm hart toe dragen.

DE BEZOEKERS

De bezoekers zijn erg divers en precies dát is de kracht van New People’s Business. Voor ieder is er de gelegenheid samenwerkingen aan te gaan en innovatieve ideeën met elkaar uit te wisselen voor het nieuwe jaar. Dit alles onder het genot van een glas bubbels en culinaire hoogstandjes, een zakelijk maar tegelijkertijd toch feestelijk evenement. 

de van nelle fabriek

New Peoples Business zal georganiseerd worden in het nostaligische gebouw de Van Nelle Fabriek. De Van Nelle Fabriek is een bewonderenswaardig bouwwerk, maar vooral een inspirerende ontmoetingsplek voor ondernemend groot Rotterdam.